Fotografies de la vuitena edició de la mostra Eureka!

fotos

Posted in 2017, GENERAL | Leave a comment

Puig i Cadafalch a la mostra Eureka!

L’alumnat de l’INS Alexandre Satorras, protagonista del Certamen artístic d’enguany, amb la seva professora Mercè Espiell, ens presenten la seva feina a les aules referent als dissenys de la mostra Eureka, la qual ha girat al voltant de l’eix conductor de la figura de Puig i Cadafalch.

 

Posted in 2017, CERTAMEN ARTÍSTIC, INS Alex. Satorras | Leave a comment

Eureka! al programa de m1tv “La Fàbrica”

Posted in 2017, GENERAL | Leave a comment

Eureka! al programa de Mataró Ràdio “Viu la vida”

Adjuntem l’enllaç al programa Viu la vida, dia a dia, de Mataró Ràdio, en què participaren l’alumne Bernat Reher, inscrit a l’edició present de la mostra, i el membre del grup Eureka! Joan Pedrola.

170315ViulaVida

Posted in GENERAL | Leave a comment

La vuitena edició de la mostra Eureka! arrenca amb l’exposició de pòsters i memòries TR a la Pompeu Fabra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Mostra eureka! de treballs de recerca d’humanitats i de ciències socials de Mataró arriba a la seva vuitena edició i arrenca amb l’habitual exposició de pòsters i memòries escrites a la biblioteca Pompeu Fabra. Cada alumne inscrit a la mostra té a la seva disposició un espai al vestíbul de la biblioteca per mostrar el fruit del seu treball durant les dues setmanes prèvies a la jornada de comunicacions orals i audiovisuals que se celebrarà el proper divendres 17 de març.

A més, també hi ha exposada una selecció d’originals dels cartells elaborats pels alumnes de l’institut Alexandre Satorras, protagonista enguany del Certamen Audiovisual.

Posted in 2017, GENERAL | Leave a comment